Septembris vedas FlyLAL 80% rohkem reisijaid

Leedu riiklik lennuettevõte FlyLAL vedas selle aasta septembris kokku 84 718 reisijat, mis on ligikaudu 80% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Aasta üheksa kuu jooksul on FlyLAL vedanud 659 527 reisijat, s.o 71% rohkem kui eelmise aasta esimese üheksa kuuga.

Vilniusest vedas FlyLAL selle aasta septembris 72 381 reisijat, see on umbes 67% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Selle aasta üheksa kuu jooksul on FlyLAL vedanud Vilniusest kokku 572 448 reisijat, s.o 64% rohkem kui eelmise aasta esimese üheksa kuuga.

Käesoleval aastal veetud reisijate arvu poolest on FlyLALi turuosa Vilniuse lennujaamas suurim – peaaegu 35% kõigist Vilniuse kaudu reisinud inimestest lendas FlyLALiga.

„Meie ettevõtte kasv oli septembris kolm korda suurem kui reisijate koguhulga kasv Vilniuse lennujaamas samal ajal. Võrreldes eelmise aasta septembriga vedas FlyLAL ligikaudu 67% rohkem reisijaid, samas kui reisijate koguarv lennujaamas kasvas 19%,” kinnitas FlyLALi tegevjuht Vytautas Kaikaris.

Tema sõnul on FlyLAL endiselt lennuettevõte, mis on sel aastal vedanud Vilniuse lennujaama kaudu suurima arvu reisijaid.

Leedu lennuettevõtte juhi kinnitusel hoiab FlyLAL oma turupositsiooni – selle tagavad uued lennusihtkohad, veelgi suurem arv ümberistumistega lende koostöös partneritega, reisijatele mõeldud e-teenuste arendamine ja soodsad lennuhinnad. Kaikaris usub, et need tegurid annavad riigi lennuettevõttele suure eelise teiste lennufirmade ees ning julgustavad reisijaid valima Vilniusest otse ja ümberistumistega Euroopa ja maailma linnadesse reisimiseks FlyLALi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.95711994sec.